回首頁
「服務他人是你住地球應該付出的租金。」– 穆罕默德‧阿里 (拳擊手)
"Service to others is the rent you pay for your room here on earth." -- Muhammad Ali, Boxer
文章搜尋
最新消息
英語島Newsletter
天天閱讀英語島,在這裡感知世界,汲取英文的養分。
 

正能量英文:We'll Always Be Friends

人生中總會遇到這麼一群好朋友,陪你一起大哭、大笑,經歷許多挫折和歡樂。在你被欺負而委屈生氣時,他們不會試著安慰你好讓你冷靜下來,而是直接去找那個欺負你的人算帳。

We’ll always be friends because you match my level of craziness.

我們永遠都會是朋友,因為你瘋狂的程度跟我不相上下。

Real friendships must be built on a solid foundation of alcohol, sarcasm, and shenanigans.

真正的友誼必須建立在酒精、相互嘲諷和惡作劇等穩固的基礎上。

 

I’m pretty sure being friends with you is bad for my liver.

我很確定跟你當朋友會很傷我的肝。

 

We express our friendship by sending each other funny links instead of actually talking.

我們不用說話,只要傳好笑的連結給對方就可以聯繫友誼。

 

If you insult me, I can handle it. If you insult my best friend? You’re going down.

如果你侮辱我,我還可以接受。如果你侮辱我的好朋友?那你就完蛋了。

 

We’ll be best friends forever because you already know too much.

我們永遠都會是好朋友,因為你知道的太多了。


文/詹益昀 圖/倪子濟

本文收錄於英語島English Island 2021年4月號
訂閱雜誌

 

加入Line好友